Sunday, February 22, 2009

DUYURU

Sitemiz bunyesinde SMK NEWS isimli bolumde yayinlanmak uzere okulumuzla alakali her turden haber yapabilecek kisi veya kisilere ihtiyac vardir. Haber kategorileri ve ihtiyac duyulan muhabirler sunlardir:

1-) spor haberleri ve spor muhabiri/muhabirleri
2-) aktualite - okuldaki guncel olaylari/yayinlanmaya deger gelismeleri haberlestirecek muhabir/ler. Example: Bugunku ogle yemeginde cikan corban ne kadar leziz oldugu vs.
3-) roportaj - SMK icinde gununun belli bir kismini geciren herkesle roportaj yapabilecek yigitler. Example: Mudur Bey'le veya diger ogretmenlerle hatta okulda farkli yonleriyle one cikip, belli alanlarda basari gostermis ogrencilerle roportaj, gibi.
4-) dis haberler - savas muhabiri degil tabii ki, fakat sivas'la ve diger ilkogretim okullariyla alakali gelismeleri oyle uzatmadan kaleme alabilecek sahis/lar.
5-) serbest bolge - okulumuzla alakali akla gelebilecek her turlu seyi ingilizce kaleme alabilecek kisi veya kurumlar.

Adaylarda aranacak sartlar:

1-) Okuluzda, kur sisteminin uygulandigi siniflardan olmak (4-5-6-7-8. siniflar)
2-) Butun haberlerde asil dil ingilizce olacak. haberlerin ingilizceye cevrilmesinde muhabirlere gerektiginde site yonetimi tarafindan yardim edilecektir ancak adaylarin ingilizcelerine guveniyorlarsa bu ise girmelerinde fayda vardir.
3-) Basvurusu kabul edilen muhabir adaylari, yazacaklari haberlerle alakali gorsel ve yazili materyalleri site yonetimine ulastiracaklardir.
4-) Sozkonusu gorsel ve yazin materyallerin bilgisayar ortaminda olmasi gerekmektedir.

NOT:
1-) Secilecek muhabirlere okuldaki gelismeleri kayit altina almalari icin gerektiginde fotograf makinesi veya kamera destegi sunulacaktir.
2-) Katilmak isteyenlerin okulda Yusuf Hoca'yla irtibata gecmeleri onemle duyurulur.

Son katilim tarihi(deadline): Cikmaz ayin son carsambasi.

0 comments:

Post a Comment

Yorumunuzu yazdıktan sonra, aşağıdaki Yorumlama Biçimi kısmından Adı/URL'yi seçip isminizi belirterek yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Bulunduğunuz bu bölümü Facebook'ta paylaşmak isterseniz, Ana Menü'nün üzerindeki Facebook sembolüne tıklayın.

ÇOK ÖNEMLİ NOT: Bu site sadece, İngilizce dersi adına hazırlanmıştır. Okulla alakalı yapacağınız diğer yorumların yeri burası değildir.

Facebook Favorites More