Wednesday, December 30, 2009

4-A/B/C için "Kendi $arkını yaz" yarı$ması (Write your own song!)


Kids' Box Pupil's Book, page 11'de yer alan şarkıyı sınıfta söylemiştik zati. Detayları okulda da duyurulduğu üzere, bu şarkıyı kullanarak kendi şarkımızı yazacağız. Ancak katılmak zorunlu değil buna.

Peki nasıl olacak bu? Şöyle ki, A4 kağıda kendi şarkımızın sözlerini ve bu sözlerle uyumlu resmimizi çizip boyadıktan sonra, yarın (31 Aralık)

4-A'dan katılacaklar Yusuf Ziya AKDAĞ Beyefendiye,
4-B'den katılacaklar Oğuzhan SEPET Beyefendiye,
4-C'den katılacaklar ise, Ece Hanne ŞİMŞEK'e, eserlerini teslim edip isimlerini yazdırıyorlar.
*********************************************************************************
Daha sonra, her sınıftan 3 adet eser sitemizde yayınlanıp, sizlerin oylarına sunulacak. Sitemizde düzenlecenek anketin ve bizim kanaatimizin sonucuna göre İlk 3'e giren eserlerin sahipleri Green Card ile ödüllendirilecek.
*********************************************************************************
"Eh, Sir, benim işim gücüm var şu sıralar, çok yoğunum; o bakımdan katılamayacağım ben bu yarışmaya, artık önümüzdeki yarışmalara bakacağız" diyorsanız, No Problem. Zaten katılım isteğe bağlı demiştik. Ama yine de aklımdaki şarkımı sizlerle paylaşmak isterdim diyenlerdenseniz (mesela Selin gibi), bu yazının bittiği yerin altındaki Yorum Yaz/Oku kısmına tıklayıp, isminiz-sınıfınızla beraber şarkınızı bizlerle paylaşabiliriz.

Not: Sözkonusu $arkiyi dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 comments:

Post a Comment

Yorumunuzu yazdıktan sonra, aşağıdaki Yorumlama Biçimi kısmından Adı/URL'yi seçip isminizi belirterek yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Bulunduğunuz bu bölümü Facebook'ta paylaşmak isterseniz, Ana Menü'nün üzerindeki Facebook sembolüne tıklayın.

ÇOK ÖNEMLİ NOT: Bu site sadece, İngilizce dersi adına hazırlanmıştır. Okulla alakalı yapacağınız diğer yorumların yeri burası değildir.

Facebook Favorites More