Sunday, January 10, 2010

"Write Your Song" Yarı$ması galibiiiii................. KEREL'S SONG

Bir haftadır süren Write your song yarışmasının galibi belli oldu. 4-B sınıfından Hüsniye, Kerel's Song adlı eseriyle, toplam 475 kişinin 276'sının oyunu alarak birinci oldu.

İkinciliği ise, yine aynı sınıftan Merve kazanırken, üçüncülük ise 4-C'den Yaren'in oldu.

Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi ise tebrik ediyoruz.

Stay in touch with us!

4 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
YPOLAT said...

Yarışmalar için kullandığımız anket, google tabanlı bir uygulamadır ve bir bilgisayardan birden fazla oylama yapılmasına izin vermez.

Ayrıca, anketlerin sonucu birinciyi yüzde yüz belirlemez. Burada açıkladığımız birincilik anketteki birinciliktir. Yarışmanın asıl galibini veya galiplerini İngilizce Öğretmeni belirler. Anket, sadece olaya farklı bir tat katmak için vardır.

Bütün bunların ötesinde, bu türden yarışmalar İngilizceye olan ilginin artırılması için kullanılan araçlardır. Tek başına, öğrencinin başarısının veya başarısızlığının göstergesi değildir, olamaz.

Anonymous said...

ben üçüncü oldum ama yinede birinciliği hakettiğimi düşünüyorum ama ne yaparsın işte üçüncülük de güzel bir duygu

Anonymous said...

hello ı'm selin sir Hüsniye kazandı çünkü haketmişti ve ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzeli onunki idi.

Post a Comment

Yorumunuzu yazdıktan sonra, aşağıdaki Yorumlama Biçimi kısmından Adı/URL'yi seçip isminizi belirterek yorumunuzu gönderebilirsiniz.

Bulunduğunuz bu bölümü Facebook'ta paylaşmak isterseniz, Ana Menü'nün üzerindeki Facebook sembolüne tıklayın.

ÇOK ÖNEMLİ NOT: Bu site sadece, İngilizce dersi adına hazırlanmıştır. Okulla alakalı yapacağınız diğer yorumların yeri burası değildir.

Facebook Favorites More